Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové karbanátky s červeným zelím

Autor receptu: Amazonka (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablko nastrouhejte i se slupkou, zelí zbavte přebytečné vody a vše smíchejte s mletým masem a 1 - 2 vejci. Ke směsi přidejte trošku oleje na zjemnění, osolte a okořeňte. Nakonec přidejte jen tolik strouhanky, aby se ze směsi dobře tvarovaly ploché karbanátky. Obalujeme ve strouhance a pozvolna smažíme na oleji. Pokud upečete zprudka, budete chroustat zelí.. Příloha: vařený brambor.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!