Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová žebírka na grilu

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřová žebírka nakrájíme na kousky a vložíme do vroucí vody. Přidáme cibuli, sůl a vaříme asi 20 - 30 minut. V misce zatím rozmícháme olej se sladkou sójovou omáčkou, medem, drceným černým pepřem, feferonkou a zázvorem. Do takto připravené marinády vložíme ještě horké odkapané maso. Promícháme, dáme zchladnout, pak vložíme do lednice a necháme několik hodin rozležet. Nejprve upečeme z chleba na grilu topinky. Pak opečeme ze všech stran i maso. Ke konci dáme opéct i rozpůlené cibulky. Maso rozložíme na chlebové topinky a přidáme také opečenou cibulku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!