Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová plec v pórku s mrkví

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátky (naklepeme), nebo na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Očištěný pórek nakrájíme na kolečka a oškrábanou mrkev nastrouháme na hrubo. Na rozehřátém oleji usmažíme cibuli do růžova, přidáme maso a přiklopíme poklicí. Po vydušení šťávy osolíme, nepatrně podle potřeby podlijeme vodou a maso udusíme do měkka. Poté přidáme pórek a mrkev a asi ještě 10 minut podusíme. Vše zahustíme jíškou a krátce povaříme. Na závěr dochutíme solí (bujónem) a pepřem. Podáváme s vařenými brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jobovab |1. září 2013
chutné Odpovědět
milmach |30. srpna 2013
dobré Odpovědět
tepito |29. srpna 2013
zkusím Odpovědět
-3 |28. srpna 2013
občas děláme podobně Odpovědět
Lenny |27. srpna 2013
dobrůtka Odpovědět
Jindriska8 |27. srpna 2013
Maso s porkem a mrkvičkou máme rádi! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!