Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová pečeně po staročesku

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

Pracovní postup:

Připravené vepřové maso obalíme ve směsi Kotányi Mix Vepřová pečeně a necháme 30 minut odležet. Maso vložíme v pánvi do předehřáté trouby a na oleji pečeme po obou stranách asi 10 minut. Poté maso začneme podlévat a při teplotě 220°C pečeme 1 - 1,5 hodiny. Během pečení maso podléváme vodou, poléváme vypečenou š´tvou a jednou ho otočíme. Podáváme s knedlíkem a dušeným zelím, s bramborami či chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!