Staňte se našimi fanoušky na:

Vejce po skotsku

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce povaříme 10 minut v osolené vodě. Nasekáme koriandr a smícháme s mletým masem, kmínem, osolíme, opepříme a směs rozdělíme na dva díly. Vejce zabalíme do masové směsi a pak obalíme ve strouhance. Fritujeme ve fritovacím hrnci asi 10 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

slu |15. srpna 2014
zajímavé Odpovědět
kymlal |18. března 2014
zkusím Odpovědět
david.kruml.1 |7. prosince 2013
určitě zkusím, s nějakým salátem to bude super Odpovědět
Vlastik |6. prosince 2013
Super 1* Odpovědět
Vlastik |6. prosince 2013
Super 1* Odpovědět
Lucie.Lucinka|26. prosince 2013
Výborné Odpovědět
Lucie 13|21. prosince 2013
to vypada hodne dobre :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!