Staňte se našimi fanoušky na:

Václavky v nálevu

Autor receptu: betka (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(3 hlasy)
Ohodnotit recept
35× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Vodu, ocet, cukr, Deko, hořčičné semeno svaříme, necháme chvíli vyluhovat. Václavky očistíme, odstraníme nožičky, vetší rozpůlíme a propláchneme vodou. Dáme do hrnce, zalijeme vodou a 5 minut povaříme, dáme na cedník a propláchneme pod tekoucí vodou. Do sklenice dáme kousek cibule, kopru, 2 kolečka mrkve a doplníme do 3/4 sklenice připravenými václavkami. Zalijeme nálevem, uzavřeme víčky a dáme do zavařovacího hrnce. Přidáme vodu tolik, aby sahala do poloviny sklenic a hrnec přikryjeme poklicí. Sterilujeme 25 minut od bodu varu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ingrid.bojtosova|17. listopadu 2013
už som ich dávno nejedla ale dala by som si ,sú fakt chutné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!