Staňte se našimi fanoušky na:

Uzená krkovice nadívaná a pečená na černém pivu

Autor receptu: Arabela (60 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(1 hlas)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Začneme náplní. Příprava náplně je velice jednoduchá. Brambory uvaříme a nastrouháme. Eidam také nastrouháme. Petrželku nadrobno rozsekáme Nyní všechny suroviny smícháme, pořádně je rozmícháme a dochutíme. Uzenou krkovičku rozkrojíme a naplníme nádivkou. Převážeme ji nití. Masíčko dáme do pekáče, který jsme vymazali máslem. Ten vložíme do rozehřáté trouby a pečeme při 180 C přibližně hodinu. Během pečení podléváme černým pivem. Po upečení necháme krkovičku v chladničce odpočinout do druhého dne. Poznámka : 1. Jestli jsme měli nějaké odloupnuté kousky masa z krkovičky, přidáme je do nádivky. 2. Pokud se nám nevejde do rolády všechna nádivka, uděláme z ní kuličku a současně ji upečeme. Přeji Vám dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pavlinf |21. června 2013
ukládám,vyzkouším Odpovědět
tepito |21. června 2013
zajímavé-foto neodpovídá Odpovědět
Januse |21. června 2013
výborné Odpovědět
daramacho |21. června 2013
foto neodpovídá Odpovědět
Sofii |21. června 2013
Na fotce je ale nějaká roláda z mletého masa..... Odpovědět
zdenkai |21. června 2013
zajímavý ....1* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!