Staňte se našimi fanoušky na:

Ukrajinské briošky - mufíny

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny ingredience smícháme a uhněteme těsto. Do těsta můžeme kromě uvedených surovin přidat ještě např. oříšky, ovesné vločky nebo jablka. Plníme do formiček vyložených pečícím papírem nebo do formiček papírových v množství maximálně 1-1,5 lžíce směsi. Pečeme ve vyhřáté troubě 18 minut při teplotě 200°C. Po upečení se podle ukrajinských zvyklostí briošky-mufíny ještě horké roztrhnou a navrch se vloží kousek másla, které se teplotou rozpouští. Je možné připravit pečivo i na slano. V tom případě se nepřidávají sladké ingredience.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Fíííra |3. června 2016
uloženo Odpovědět
Polda |9. února 2015
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!