Staňte se našimi fanoušky na:

Tykvičky s rajčaty

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli nakrájíme nadrobno a lehce ji osmahneme na oleji, pak přidáme drobně nasekaný česnek a na kostičky nakrájené tykvičky, nasekanou celerovou nať, osolíme, přilijeme ocet, promícháme a dusíme. Když jsou tykve napůl měkké, přidáme k nim spařená oloupaná a nakrájená rajčata, pepř, majoránku a dusíme ještě dalších 20-30 minut. Kastrolem občas pootočíme, aby se jídlo nepřipálilo. Ke konci přimícháme máslo. Podáváme buď samostatně jako předkrm nebo lehkou večeři, anebo jako přílohu k masu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!