Staňte se našimi fanoušky na:

Tuňáková pomazánka

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tuňáka slijte a vidličkou trochu rozmělněte. Promíchejte ho s ostatními přísadami, případně dosolte. Podávejte nejlépe na opečeném bílém chlebu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

junkie09 |17. května 2013
mňam Odpovědět
planeta |1. prosince 2012
přidávám i vejce na tvrdo Odpovědět
planeta |1. prosince 2012
rychlé a zdravé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!