Staňte se našimi fanoušky na:

Tři v jednom

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Veganské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

  • fazole (červené i bílé)
  • 1/2 balení polenta
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 2 lžíce ovesného nápoje
  • 2 cibule
  • 2 mrkve
  • 1 petržel
  • 4 stroužky česneku

Pracovní postup:

Fazolky namočte den předem, druhý den vodu slijte, dejte novou a fazolky uvařte. Při dovařování zahustěte moukou a ovesným nápojem, rozmíchaným v trošce vody. Okořeňte kmínem, novým kořením, majoránkou a prolisovaným česnekem (2 stroužky), chvíli vařte na nejnižší stupeň. Na oleji nechte zesklovatět cibuli, přidejte polentu a žampiony, okořeňte kmínem, bazalkou a zbylým prolisovaným česnekem. Zeleninu nastrouhejte najemno a podávejte společně.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!