Staňte se našimi fanoušky na:

Třené nočky

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Utřeme máslo, zamícháme do něj žloutky, osolíme a přidáme petrželku.Ušleháme tuhý sníh, přisypeme mouku a vše zamícháme, aby těsto bylo dostatečně husté a nerozplývalo se. Lžící namočenou ve vařící polévce vykrajujeme noky a zvolna je vaříme.Jsou-li nočky určeny do polévky, vaříme je zvlášť ve vodě a teprve potom je vkládáme do polévky. Připravujeme je těsně před podáváním. Můžeme je používat nejen do polévek, ale i jako přílohu do omáček.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucinka |25. srpna 2013
Ukládám :) Odpovědět
pajunc |8. dubna 2013
super :-) Odpovědět
iva.hlouskova |27. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!