Staňte se našimi fanoušky na:

Tradiční provensálské kuře

Autor receptu: Gabrielle (260 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Suroviny a postup: Strouhanou mrkev, celer a petržel (podle chuti) dáme na dno pekáčku, přidáme olej a zalijeme hrnkem vody. Na směs zeleniny poklademe naporcované, osolené, opepřené a očesnekované kousky kuřete (výborná jsou i kuřecí stehýnka). Přidáme 2 rajské protlaky a 1 celý malý ostrý kečup. Posypeme provensálským kořením. Necháme přes noc uležet a na druhý den pečeme asi 1h a 15 min

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Linda |10. června 2013
zkusím Odpovědět
water |9. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
lucie.s.kopecka |8. května 2013
dobrota Odpovědět
gwendy |8. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
PetaDomca |7. května 2013
mnam Odpovědět
zajdixs |7. května 2013
mňam :) Odpovědět
simm |7. května 2013
Zní to zajímavě. :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!