Staňte se našimi fanoušky na:

Torrijas - španělský moučník

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mléko smícháme se skořicí. Bagetu nakrájíme na plátky. Do větší misky nalijeme asi 2 cm vrstvu skořicového mléka, do kterého položíme plátky bagety a necháme je nasáknout. Mezitím si rozšleháme vejce. Bagetu pak namočíme i do vejce. Na pánvi rozpálíme olej, na kterém osmahneme proužky citrónové kůry, které po chvíli vytáhneme a na jejich místo dáme z obou stran osmažit bagetu. Plátky bagety ještě za tepla obalíme v cukru a skořici. Podáváme teplé nebo studené a obalené v medu, sirupu či čokoládě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bobina |3. ledna 2014
super rychlovka, když někoho honí mlsná.... ukládám Odpovědět
pastelkat |3. ledna 2014
mnam Odpovědět
kymlal |31. prosince 2013
přidám Odpovědět
Hanina |31. prosince 2013
smaženky - jednohubky, super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!