Staňte se našimi fanoušky na:

Tatarák z lilku

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Lilek propícháme vidličkou a dáme péct na 220 °C asi 50 minut. 2) Mezitím si nakrájíme papriku na kostičky, petrželku nejemno. 3) Z upečeného lilku vydlabeme vnitřek, podle potřeby nakrájíme na drobno a smícháme se všemi ostatními ingrediencemi. 4) Směs servírujeme pomocí tvořítek na talíře. Podáváme s opečeným toastovým chlebem, popřípadě s rajčátky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |10. března 2016
super Odpovědět
sonizna |2. června 2014
Ale doporučuji zkusit sehnat ten balzamicový krém, má takovou zvláštní příchuť - jakmile to jednou zkusíte s ním, nebudete ho chtít nahrazovat. Odpovědět
sonizna |2. června 2014
Bílý balzamicový krém může mít někdo problém sehnat - můžeme ho nahradit oblíbeným dresinkem, u mě je to například francouzský dresing. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!