Staňte se našimi fanoušky na:

Tapas chlebíčky

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

LOSOSOVÉ Ciabattu nakrájíme na slabé plátky. Krémový sýr rozmícháme se zakysanou smetanou a jen slabě potřeme plátky ciabatty. Plátky lososa překrájíme na proužky asi 3cm široké, stočíme je do ruliček a položíme na namazané plátky ciabatty, připíchneme ozdobnými párátky. Do středu lososové ruličky přidáme olivu a do jejího středu zapíchneme malý svazek řeřichy. KREVETOVÉ Krevetky vyloupeme z krunýře, ocásky neulamujeme. Nařízneme je na hřbetu, zbavíme střívka a opláchneme. Filo těsto nakrájíme na proužky široké jako krevetky a každou krevetu zabalíme do proužku těsta tak, aby zůstal koukat ocásek. Pak je osmažíme v rozpáleném oleji dorůžova (asi 3 minuty) a necháme okapat na papírovém ubrousku. Pažitku nasekáme najemno a vmícháme do tvarohu se špetkou soli. Bagetu nakrájíme na plátky a na každý položíme malý list salátu. Z tvarohu vytvarujeme lžičkou noček a přidáme ho na list salátu. Vedle položíme smaženou krevetku, na ní položíme špetku řepných klíčků a vše upevníme ozdobným párátkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!