Staňte se našimi fanoušky na:

Tangovka

Autor receptu: Evicta (6 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V míse smícháme všechny sypké suroviny, pak přidáme vejce, olej a mléko a rychle vymícháme. Těsto nalijeme na připravený plech a pečeme při 180°C asi 40 minut. Upečenou buchtu pocukrujeme. Tang s příchutí černého rybízu dodá moučníku růžové zabarvení a také specifickou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

IVETULIATKO |27. září 2013
zaujmave Odpovědět
lubela |22. září 2013
uloženo Odpovědět
E- |20. září 2013
zkusím Odpovědět
b* |18. září 2013
uloženo Odpovědět
b* |17. září 2013
like Odpovědět
Januse |13. září 2013
zajímavý nápad, vyzkouším Odpovědět
pes |9. září 2013
saldké můžu Odpovědět
Lenny |8. září 2013
mnam Odpovědět
Mlsanda|10. září 2013
héj, tak to zkusim :D Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!