Staňte se našimi fanoušky na:

Tagliattelle alla carbonara con formaggio blu

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bůček nakrájíme na drobné kostky a vyškvaříme na pánvi (pokud se vyškvaří příliš mnoho sádla, odlijeme). Smetanu, pokojové teploty, vlijeme do bůčku a mícháme. Pak přidáme sýr a pořád mícháme, až se rozpustí, opepříme. Mezitím uvaříme do poloměkka těstoviny a scedíme. Polijeme je omáčkou a podáváme. Kdo chce, může ještě sýrem posypat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

můra|9. ledna 2015
ukládám 1+ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!