Staňte se našimi fanoušky na:

Táborský vepřový řízek

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(16 hlasů)
Ohodnotit recept
271× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájené řízky naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na horkém oleji doměkka. Zapékací mísu nebo pekáček vymažeme máslem a opečené řízky do ní naskládáme. Posypeme nastrouhanou nivou, poklademe plátky anglické slaniny, kolečky nakrájené cibule, posypeme strouhaným sýrem, poprášíme paprikou a rychle zapečeme v horké troubě. Příloha: smažené hranolky, opečené brambory, vařené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kockaviky |2. listopadu 2013
dobré, udělám Odpovědět
ladunka |23. řijna 2013
jdu do toho Odpovědět
petrapo |15. řijna 2013
otestuji ;) Odpovědět
Hanina |17. srpna 2013
bylo to mňam Odpovědět
Jirulle |19. června 2013
Něco podobného také děláváme doma :) je to mňamka Odpovědět
david.kruml.1 |4. června 2013
moc dobré Odpovědět
macik |4. června 2013
Skusím Odpovědět
maruskaji |3. června 2013
uloženo Odpovědět
klokan81 |1. června 2013
ukládám Odpovědět
sarka.tuslova |31. května 2013
Vyzkouším :o) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!