Staňte se našimi fanoušky na:

Táborský vepřový řízek

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(16 hlasů)
Ohodnotit recept
271× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájené řízky naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na horkém oleji doměkka. Zapékací mísu nebo pekáček vymažeme máslem a opečené řízky do ní naskládáme. Posypeme nastrouhanou nivou, poklademe plátky anglické slaniny, kolečky nakrájené cibule, posypeme strouhaným sýrem, poprášíme paprikou a rychle zapečeme v horké troubě. Příloha: smažené hranolky, opečené brambory, vařené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Najinka|13. května 2013
Mnam :D Odpovědět
mijavice|11. května 2013
jen se zakousnout.skusím. Odpovědět
vivianr|4. května 2013
tak to bych si dala Odpovědět
bobajs|14. března 2013
mňam...už mi teče slina :-) , tak jsem zvědavá jaké to bude... :-) Odpovědět
barbara3|1. března 2013
určitě to bude dobré,mňam Odpovědět
marie.bozdechova.96|17. února 2013
URČITĚ VYZKOUŠÍM Odpovědět
milada.sotolova|13. února 2013
Zkoušela jsem a nemá to chybu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!