Staňte se našimi fanoušky na:

Švédská vánoční kaše

Autor receptu: pes (240 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dobře propranou rýži zalijeme vařící vodou,přidáme polovinu uvedeného množství másla a vaříme,až se všechna voda vyvaří.Zalijeme vařícím mlékem nebo smetanou,osolíme,ochutíme muškátovým oříškem a uvaříme hustou kaši,kterou dochutíme zbylým máslem a posypeme skořicí s cukrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!