Staňte se našimi fanoušky na:

Sváteční telecí medailonky

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omyté a osušené maso nakrájíme na větší medailonky a lehce je naklepeme. Na rozehřátém oleji opečeme maso z obou stran asi 10 minut. Vyjmeme je na předehřátý talíř a osolíme. Na rozehřátém másle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, sekané mandle a předem namočené nakrájené houby. Směs zalijeme vermutem a vaříme na mírném ohni asi 15 minut. Omáčku dochutíme solí a pepřem. Maso rozdělíme na talíře a zalijeme horkou omáčkou. Vhodnou přílohou jsou bramborové hranolky a salát z čerstvé zeleniny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!