Staňte se našimi fanoušky na:

Studená tvarohová omáčka

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupané jablko nahrubo nastrouhat, smíchat s tvarohem, koprem, ochutit solí, pepřem a citronovou šťávou. Podle potřeby zředit smetanou (nebo mlékem) a promíchat na hladkou omáčku. Omáčika se dobře hodí k pečené rybě, filé apod.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Proxi |16. února 2014
Ukládám Odpovědět
Dědeček Hříbeček |16. února 2014
jednoduché a dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!