Staňte se našimi fanoušky na:

Studená omáčka na rybu

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na přípravu potřebujeme 2 balení žervé, které rozmixujeme, přidáme majonézu, na plátky nakrájená oloupaná Jablka bez jader, půl cibule (opatrně s přidáváním a okurku, Podle potřeby osolíme a přidáváme citrónovou šťávu. Omáčku podáváme k pečené nebo dušené rybě, kterou dobře doplní svou navinulou chutí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!