Sušená mrkev.

  • Sušená mrkev.
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 21.4.2014

Pracovní postup

Svěží čistou mrkev odrhneme,oškrábeme,opláchneme a pokrájíme na kolečka,kostičky nebo hranolky,které ovaříme asi 5 minut ve vařící vodě.Potom je scedíme a necháme okapat.Mrkev sušíme na lískách nebo plchách vyložených papírem na slunci,v troubě nebo sušárně při teplotě asi 60°C.

Dobře usušená mrkev má být křehká.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autorka receptu

aeiou

aeiou

Je autorkou 50 receptů
Sledovat autorku

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Mrkev  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat