Pikantní bůček

  • Pikantní bůček
  • Pikantní bůček
  • Pikantní bůček
  • Pikantní bůček
  • Pikantní bůček
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 9.1.2013

Pracovní postup

Maso rozřežeme na 2 kusy, dáme do hrnce přidáme 12 stroužků česnek, pepř, bobkový list, osolíme a pomalu vaříme doměkka.

Ještě teplé potřeme marinádou, zabalíme do alobalu a necháme vychladnout.

Uložíme do lednice a druhý den podáváme s chlebem.

Marinádu připravíme ze zbylého prolisovaného česneku, chilli, papriky, grilovacího koření a špetky soli.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autorka receptu

liza

liza

Je autorkou 50 receptů
Sledovat autorku

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Česnek  g 0 kcal
Vepřové  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat