Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní bůček

Autor receptu: liza (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(17 hlasů)
Ohodnotit recept
184× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso rozřežeme na 2 kusy, dáme do hrnce přidáme 12 stroužků česneku, pepř, bobkový list, osolíme a pomalu vaříme doměkka. Ještě teplé potřeme marinádou, zabalíme do alobalu a necháme vychladnout. Uložíme do lednice a druhý den podáváme s chlebem. Marinádu připravíme ze zbylého prolisovaného česneku, chilli, papriky, grilovacího koření a špetky soli.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |18. září 2014
vynikající k pivu Odpovědět
Jindriska8 |14. září 2014
Máme rádi! Odpovědět
mochomůrka |4. července 2014
je výborný dělávám ale musím ho vždy někde ukrýt Odpovědět
kymlal |10. února 2014
zkusím Odpovědět
biglol |14. listopadu 2013
dobrota Odpovědět
lucie.s.kopecka |10. listopadu 2013
teda nádheraaaaaaaa Odpovědět
q |1. září 2013
jůůůůůůůů Odpovědět
Lenny |14. června 2013
hned bych si dala Odpovědět
Januse |3. června 2013
už jsem dlouho nedělala, je to výborné Odpovědět
Mona22 |2. června 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!