Staňte se našimi fanoušky na:

Šťavnatá grilovaná žebírka

Autor receptu: li33 (108 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žebra nakrájíme na kusy, v míse smícháme olej s kořením, kečupem a colou, přidáme prolisovaný česnek a promícháme.Do této marinády naložíme jednotlivé porce žeber a necháme marinovat několik hodin. Pak maso vytáhneme, přebytečnou marinádu z něj necháme okapat, rozpálíem gril a opékáme z každé strany asi 15 minut (podle intenzity grilu). Během grilování můžeme potírat marinádou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

vii |30. března 2013
Vypadá to krásně. Už rozpalujuuuu gril :-) Odpovědět
Anna1960 |29. března 2013
už se těším na zahradní grilovačky Odpovědět
Jan |29. března 2013
vyzkouším, díky Odpovědět
jana.remkova.7 |29. března 2013
Ajajááj!!! Už aby bylo hezky a mohli jsme jít grilovat. Nádhera!!! Odpovědět
renda9 |29. března 2013
dobrota Odpovědět
bresta|7. června 2013
Nó,to vypadá dobře.Zítra grilujeme Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!