Staňte se našimi fanoušky na:

Srbský vepřový bůček

Autor receptu: lucie.s.kopecka (78 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bůček omyjeme a rozřízneme tak, aby vznikla kapsa, kterou naplníme očištěnou nakrájenou zelenou paprikou a rajčaty. Otvor zašijeme. Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme, okořeníme pepřem, obložíme zbytkem nakrájených zelených paprik a oloupaných rajčat a upečeme ve vyhřáté troubě do měkka. Hotové posypeme drobně nakrájenou zelenou petrželovou natí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Gabrielle |19. června 2013
recept jde do oblíbených :) Odpovědět
Vlasta78 |12. května 2013
dobrý recept Odpovědět
eviti |10. května 2013
zkusím Odpovědět
tereza.bartova.3 |10. května 2013
vyzouším :) Odpovědět
snilek21 |10. května 2013
to musí být dobré Odpovědět
maka |10. května 2013
super Odpovědět
mamina1985 |10. května 2013
ukládám Odpovědět
petr.helman.5|15. března 2015
Rád zkusím Odpovědět
šupina73|9. května 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!