Staňte se našimi fanoušky na:

Srbské tajemství

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso umeleme, rohlík namočíme, vymačkáme a přidáme k masu, přidáme polovinu nasekané petrželové natě a vejce, osolíme, opepříme, důkladně promícháme a vytvoříme karbanátky. Opečeme je na rozpáleném sádle, pak je vyjmeme a na témže sádle osmahneme drobně pokrájenou cibuli a papriku. Poté přidáme spařenou a propláchnutou rýži a nakrájená rajčata. Dosolíme, opepříme a opaprikujeme. Všechno dohromady chvíli dusíme, pak nahoru naskládáme karbanátky a zasypeme je zbylou petrželkou, zalijeme polévkou, vložíme do předehřáté trouby a pečeme, dokud se tekutina nevypeče. Podáváme s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!