Staňte se našimi fanoušky na:

Spišská specialita

Autor receptu: Šuldeska (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
64× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na oleji, přidáme maso a nesekanou feferonku. Osolíme, ochutíme mletou paprikou a pepřem, Podlijeme trochou vody a dusíme. Na jiné pánvi opečeme na oleji párky nakrájené na kolečka.K měkkému masu přidáme párky a rajčata. Výpek zjemníme smetanou. Podáváme se šikokými nudlemi nebo s rýží a posypeme strouhaným sýrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petra.stefanova.7 |1. června 2013
recept vypadá zajímavě, ráda vyzkouším Odpovědět
Jan |30. května 2013
Nádherná specialita. . Uložím a vyzkouším, díky. :-) Odpovědět
miri3 |28. května 2013
vyzkouším Odpovědět
sari |25. května 2013
mnam mnam Odpovědět
Konato |24. května 2013
Takové omáčky mám velice rád. Odpovědět
Januse |23. května 2013
ukládám a vyzkouším Odpovědět
dajul |9. května 2013
vyzkouším Odpovědět
najkuchtickalenka |5. května 2013
niekedy vyskusam Odpovědět
roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
Hanka007 |25. dubna 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!