Staňte se našimi fanoušky na:

Špenátová pizza se smetanovým základem

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Suroviny (mouku, olivový olej, vodu, oregáno a sůl) smícháme a hněteme v ruce, dokud nevznikne těsto. Pokud se moc lepí, přidáme mouku. Na pánvi osmahneme na proužky nakrájenou cibulku, osolíme a přidáme opraný špenát. Podlijeme vodou a dusíme, dokud se neodpaří voda. Poté přidáme prolisovaný česnek a sójovou smetanu. Těsto rozprostřeme do šířky cca 0,5 cm na vymazaný plech a nalijeme na něj smetanovou špenátovou směs. Pizzu pečeme na 180°C zhruba 25 - 30 minut. Po vytažení potřeme kraje pizzy olivovým olejem smíchaným s česnekem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!