Staňte se našimi fanoušky na:

Špenát z hlávkového salátu

Autor receptu: eviti (63 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
50× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Někdy se stane, že vám najednou vyroste větší množství hlávkového salátu, který není rodina schopná zkonzumovat. V tom případě ho zužitkuji do "falešného špenátu". Omyju listy salátu, chvilku je uvařím v osolené vodě, scedím, umelu nebo posekám mixerem. Dále pokračuji jako při přípravě klasického špenátu, přidám mléko - osolím, opepřím, přidám prolisovaný česnek a zahustím jíškou.Nakonec vmíchám rozšlehané vajíčko.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

J |27. května 2013
vyzkousim Odpovědět
lucie.l.farova |27. května 2013
dobrý nápad..to neznám Odpovědět
Menzy |26. května 2013
Petra mi to vzala z klávesnice, opravdu zajímavé, vyzkoušíme :-) Odpovědět
petra.konfrstova |26. května 2013
zajímavé... Odpovědět
JitkaS. |23. května 2013
Vyzkouším Odpovědět
Pavluška |17. května 2013
Tak to jsem na to zvědavá, když saláty na zahradě dorůstají za pár dnů se přejí, vyzkoušíme, dobrý tip. Odpovědět
Sofii |13. května 2013
zajímavé... Odpovědět
lucikpucik |13. května 2013
ukládam Odpovědět
lucie.urbankova.5 |13. května 2013
zajímavé zkusím Odpovědět
Linda |10. května 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!