Staňte se našimi fanoušky na:

Balkánská domácí bageta

Autor receptu: fixxenn (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

První zaděláme do pekárny mokré a pak suché suroviny. Jako první ale rozkvrdláme 1 vejce do vody. Zapneme program na těsto 900g. Potom si těsto tvarujeme. V tomto receptu tedy do bagetek. Poté necháme ještě chvíli kynout a pečeme na 180°C cca 45 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

freya |15. ledna 2013
také vyzkouším Odpovědět
kyschu |1. ledna 2013
vyzkouším... Odpovědět
Georgina |17. prosince 2012
Je dobrá i když se nedá do těsta vejce. Rodině připadá s vejcem jako slaná buchta. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!