Staňte se našimi fanoušky na:

Španělský ptáček

Autor receptu: Sefa (187 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme, potřeme hořčicí, přidáme kousek špeku, salám, vejce, cibuli, okurku a celé zabalímet, aby se to nerozbalilo Na oleji zpěnit cibulku, maso na tom opečeme a zalijeme vodou, přidáme lžíci hořčice a dusíme do měkka Měkké maso vyndáme,omáčku zahustíme moukou s vodou, povaříme ještě10minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |31. srpna 2013
dobré! Odpovědět
Linda |10. června 2013
zkusím Odpovědět
anasy |12. května 2013
ukládám:) Odpovědět
water |9. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
lucie.s.kopecka |8. května 2013
vyzkouším Odpovědět
gwendy |8. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
Gabrielle |7. května 2013
paráda Odpovědět
kulíšek333|6. září 2013
oblíbená česká kuchyně Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!