Staňte se našimi fanoušky na:

Smažený hermelín s mozaikovou náplní

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • kousek kapie
  • trochu mléka (podle potřeby)
  • tuk (na smažení)
  • 50 g sýra eidam nebo uzeného sýra (strouhaný)
  • 100 g hladké mouky
  • 100 g uzeného masa nebo uzeniny
  • 1 paprika
  • 4 balení hermelínu
  • 1 cibule (malá)
  • 2 vejce (uvařená natvrdo)

Pracovní postup:

Zeleninu maso vejce nakrájejte nadrobno, promíchejte a směsí naplňte rozkrojené hermelíny, které pak namočte do předem připraveného těstíčka (vejce, mouka, mléko, strouhaný sýr, sůl podle potřeby) a smažte v rozehřátém tuku po obou stranách dozlatova. Podávejte jako hlavní jídlo s bramborem a zeleninou nebo jako chuťovku k vínu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.h |13. května 2014
vyzkouším Odpovědět
můra|12. května 2014
zajímavé 1+ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!