Staňte se našimi fanoušky na:

Smažená játra po čínsku

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra nakrájíme na tenké a dlouhé nudličky. Dobře úhledně se krájí polozmrzlé. Solamyl naředíme vodou na kašičku a přidáme játra. V pánvi hodně rozehřejeme tuk, přidáme játra a hodně prudce opékáme za stálého míchání. Až se kousky oddělí od sebe, přidáme pórek šikmo pokrájený na delší nudličky. Přidáme koření, česnek až nakonec, měl by zůstat polosyrový. Příloha je rýže,.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |14. listopadu 2014
hmmmm...1++++ Odpovědět
fionka |8. dubna 2013
určitě jo....ukládám Odpovědět
Konato |8. dubna 2013
Játra máme oblíbené. Odpovědět
roxana-zdena |8. dubna 2013
Pardón, foto bylo zveřejněno právě potřetí - Top recepty a Recepty, kde všude ještě je? Soudím že na sreceptech ho najdu taky atd. Odpovědět
roxana-zdena |8. dubna 2013
Co to logo přes fotku, smí se to? Odpovědět
Jana 9|17. ledna 2014
Dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!