Staňte se našimi fanoušky na:

Slovácká pochoutka

Autor receptu: gurmet (4 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rozklepaný řízek osolíme, opepříme, naplníme restovanými žampiony, na plátky krájenou slaninou sepneme párátkem a namočíme v bramborovém těstu a pomalu smažíme ve větším množství sádla.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |19. řijna 2013
ukládám, vyzkouším Odpovědět
Semyaza |13. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Bobina |12. května 2013
Toto dělám, ale bez té náplně,s ní to určitě vyzkouším. Odpovědět
cesalky |6. května 2013
super recept Odpovědět
Sofii |1. dubna 2013
Všechno v bramborákovém těstě je moooc dobré :-)) Odpovědět
jana.remkova.7 |15. ledna 2013
No toto!!! To snad budu muset uvařit!!:-)) Odpovědět
Uzzi1 |28. prosince 2012
tuhle pochoutku bych si dala Odpovědět
Georgina |27. prosince 2012
To vapadá dost dobře. Odpovědět
petr.helman.5|26. března 2013
To je potřeba vyzkoušet a ochutnat co nejdřív.Díky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!