Staňte se našimi fanoušky na:

Singapurská Laksa kokos-kari

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Kousky krevet uvaříme, abychom dostali hodnotný vývar. Na pánvi rozpálíme olej, osmahneme laksa pastu, zalijeme kuřecím vývarem a necháme vařit na mírném ohni. Pak přidáme krevety a sójové výhonky. Vaříme dalších 5 minut a vlijeme kokosové mléko, podle chuti přidáme cukr, znovu povaříme. Předem uvařené těstoviny dáme do misek a zalijeme je horkou polévkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!