Staňte se našimi fanoušky na:

Sekaná ala ptáček

Autor receptu: lucie.ruliskova (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Vše pořádně promícháme a za pomoci namočených dlaní tvarujeme sekanou, kterou vkládáme nejraději do porcelánové zapékací mísy vymazané olejem.
  2. Opět mokrými dlaněmi na povrchu uhladíme, přidáme plátky máslíčka a podlijeme horkou vodou, kterou lehce osolíme a dle chuti můžeme dát trochu koření na kuře.
  3. Přiklopíme a pečeme asi na tříčtvrteční výkon asi hodinku, ale v polovině pečení lehce odlepíme ode dna. Po hodině odklopíme a dopečeme kůrčičku asi tak 15 minut. Šťávičku nezahušťujeme, pouze v případě potřeby dochutíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sazinka |22. března 2014
like Odpovědět
lenka.drcmankova |18. června 2013
Nakoupíme, uděláme :-) Odpovědět
Lenny |17. června 2013
mnamózní Odpovědět
Bobina |7. června 2013
Dík za skvělý recept. Zítra určitě vyzkouším ! :-)) Odpovědět
FOTOrecepty |15. května 2013
Tak tohle bych rád ochutnal ;-) Odpovědět
Januse |29. dubna 2013
děkuji za tip Odpovědět
zdenkai |28. března 2013
zajímavý recept.. Odpovědět
Šuldeska |23. března 2013
To bude určitě velká dobrota. Odpovědět
Vladenka |22. března 2013
ježiš,to musí být dobré Odpovědět
šanela |22. března 2013
zajímavý tip, díky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!