Staňte se našimi fanoušky na:

Segedínský guláš jak ho dělá Rudolf

Autor receptu: planeta (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omyté plecko nakrájíme na přibližně stejné kostky, omytou a nakrájenou cibuli dáme smažit na olej do hrnce. Přidáme maso, kmín, sůl, pepř, červenou papriku, gulášové koření a restujeme, pak přidáme horkou vodu a dusíme maso do poloměkka. Kysané zelí propláchne a pokrájíme, přidáme k masu a vaříme až je zelí na skus. Nakonec přidáme hladkou mouku rozmíchanou ve vodě a ještě cca 10 min. vaříme, podáváme s kynutým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |28. června 2013
dobrá klasika, kterou zná jistě každý a chutná nejlépe 2-3 den Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!