Staňte se našimi fanoušky na:

Sardelová omáčka

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Budeme potřebovat sardelovou pastu! Majolku, hořčici, sardelovou pastu a šťávu z citronu utřeme dohladka. Podle potřeby dosolíme a přisladíme, vmícháme jemné kostičky okurky. Studené omáčky zvané salsa pocházejí původně z Mexika, kde se jimi potírají tortily, vzpomínáte? V našich zeměpisných šířkách se dají velmi dobře použít na minutková nebo grilovaná masa nebo třeba na vařené hovězí, kterému dodají náležitý říz. Naprosto vynikající jsou smíchané s uvařenými Špagetami, zejména pokud neholdujete masu. Pozor - solíme velice opatrné, pasta obsahuje sůl

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kote19 |3. března 2013
zajímavý :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!