Staňte se našimi fanoušky na:

Salát z kaparů a ančoviček

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve velké salátové míse připravíme omáčku z olivového oleje, ocitronové šťávy, soli a pepře. Zeleninu očistíme a oloupeme, rybu opatrně prsty rozdělíme na menší porce, dáme do mísy. Přidáme kapary, nakládané okurky nakrájené na kolečka a zbylou zeleninu na kostky a také ančovičky. Vše zalijeme omáčkou a před podáváním posypeme nasekaným tymiánem a petrželovou natí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!