Staňte se našimi fanoušky na:

Salát z lusků cukrového hrášku

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lusky a rajčata nakrájíme na kousky,saláty omyjeme,necháme okapat a nantrháme.Vše dobře promícháme,zalijeme dresinkem a ještě jednou zlehka promícháme.Před podáváním salát posypeme krutony a ozdobíme hoblinkami parmezánu. Dresink-smícháme olej,majonézu,smetanu,citronovou šťávu,cukr a pepř / dle chuti můžeme přisolit/. Krutony-pátky ciabatty nakrájíme na kostičky a opečeme je v rozehřátém oleji s prolisovaným česnekem dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

tepito |28. června 2013
hrášek nejraději samotný... Odpovědět
joko |24. června 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!