Staňte se našimi fanoušky na:

Salát s adzuki - dia 131g sacharidů

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • mletý pepř
  • dijonská, 3 lžičky hořčice
  • 200 g karotka
  • sterilovaná, 120 g kukuřice
  • ovčí sýr, 200 g
  • naklíčené fazolky adzuki, 140 g
  • červená, 2 kusy paprika
  • hlávkový, 2 kusy salát
  • hustý, 4 lžíce bílý jogurt
  • 4 lžíce kečup

Pracovní postup:

Jogurt, kečup a hořčici smícháme, dobře prošleháme a dochutíme špetkou chilli. Připravený dresink necháme 30 minut odležet. Salát rozebereme na listy, propereme ve studené vodě a osušíme, 8 křehkých mladých listů salátu si dáme stranou, ostatní natrháme na větší kousky. Karotku nakrájíme na tenké plátky, sýr na kousky a papriky na nudličky. Misky vyložíme listy salátu, rozdělíme do nich natrhaný salát, nakrájenou zeleninu, sýr a vše doplníme kukuřicí a klíčky fazolek. Těsně před podáním salát opepříme a přelijeme vychlazeným dresinkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PF*13 |3. července 2013
rád bych ochutnal Odpovědět
wieruska |2. července 2013
chutné Odpovědět
jobovab |2. července 2013
dobré Odpovědět
hana.molcarova |30. června 2013
lákavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!