Staňte se našimi fanoušky na:

Rýžová polévka pro začátečníky

Autor receptu: candlemania (57 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do vroucí vody dáme rozpustit bujón, přidáme rýži a mrkvičku - kterou já osobně mám raději nastrouhanou, sůl a pepř. Vaříme pod pokličkou než nám změkne trošku rýže (cca 10 minut) , potom přidáme cibulku, kterou jsme nakrájeli na drobno a kdo má rád tak může i hrášek. Do hrnečku rozklepneme vejce a přes vidličku ho lijeme do vroucí polévky - nemusíme. Necháme přejít varem, dochutíme dle chuti. Na závěr pro krásný vzhled můžeme ozdobit nasekanou čerstvou petrželkou nebo pažitkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |7. listopadu 2013
také děláme podobně ;) Odpovědět
AdyDari |30. května 2013
Dělám podobný a je to dobrůtka!!! :))) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!