Staňte se našimi fanoušky na:

Ryzoto s hříbky

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Propláchnuté houby zalijeme vodou a necháme nabobtnat,poté je krátce povaříme.Ryži propláchneme a necháme odkapat.Na rozehřátém oleji zpěníme nakrájenou cibuli,přidáme rýži a lehce opečeme.Vmícháme plátky česneku,nakrájený porek,houby,zalijeme asi 0,5l vody,osolíme,opepříme,přidáme rozdrobený bujón,papriku,oregano,promícháme a uvedeme do varu.Pak snížíme teplotu na minimum,zakryjeme poklicí a vaříme asi 7 minut.Odstavíme a necháme dalších 7 minut na teplém místě dojít.Ryzoto promícháme a na talířích posypeme strouhaným sýrem a nasekanou petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

darina.studenkova.5 |3. května 2013
rizoto je s měkým i , ale jinak vypadá dobře Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
dobrota Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
také zkusím Odpovědět
Zorushka |2. května 2013
Musím vyzkoušet... :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!