Staňte se našimi fanoušky na:

Rybízový šerbet

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Otrhaný rybíz dáme do mixéru s cukrem a vínem, rozmixujeme, z bílků ušleháme tuhý sníh a vešleháme vanilkový cukr. Lehce vmícháme do směsi, přendáme do misky a dáme do mrazničky. Zmrzlý šerbet a mražený krém dáme do pohárků a ozdobíme šlehačkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dagmar.gebauerova.9 |19. listopadu 2014
šerbety já ráda tento určitě vyzkouším Odpovědět
Lenny |4. listopadu 2014
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!