Staňte se našimi fanoušky na:

Rybí čevab (ryba se zeleninou)

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rybu vyčistíme, omyjeme, nakrájíme na kousky a osolíme. Necháme ji odstát v lednici alespoň 30 minut. Mezitím si nakrájíme cibuli nadrobno. Mrkev, celer a petržel oškrabeme a hrubě nastrouháme. Rozehřejeme si olej a osmažíme na něm cibuli, pak přidáme mrkev, petržel a celer. Chvíli podusíme, dokud vše nezměkne. Do většího hrnce nasypeme část podušené zeleniny s cibulí, na to vyskládáme kousky ryby, ty posypeme zbytkem zeleniny a kousky pepře a zalijeme teplou vodou, tak, aby ryba byla zakrytá. Dusíme na mírném ohni, dokud vše nezměkne. Před podáváním zalijeme citrónovou šťávou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!