Staňte se našimi fanoušky na:

Rumunský hrnec

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjeme a nakrájíme na větší kostičky. Papriky si nakrájíme na nudličky, rajčata oloupeme a nakrájíme na kolečka. Brambory oškrabeme a nakrájíme na větší kostičky. Cibulím oloupeme jen vnější slupku, česnek nakrájíme nadrobno. Petrželku a celerovou nať nakrájíme nadrobno. Na dno hrnce nalijeme trochu oleje a skládáme maso a zeleninu. Každou řadu posypeme petrželkou a celerem, osolíme, opepříme a nasypeme nalámaný bobkový list. Na konec nalijeme teplou vodu, tak, aby maso a zelenina v ní plavaly. Hrnec zakryjeme a vaříme na mírném ohni. Když vše změkne a voda se vypaří, jídlo je hotové.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!